Тазгодишният финал по американски футбол в НФЛ, известен като Супербоул, е юбилеен под номер 50.

На полувремето на големия мач, който ще се играе на 7-и февруари в Сан Франциско, ще пеят Колдплей и Бионсе. В добавка към това, базираната в долината Напа винарна The Black Bottle предлага страхотно преживяване с легендата в този спорт Джери Райс, което включва и редица невероятни екстри.

Пакетът се предлага 200 000 долара и ще позволи на този, който го закупи да прекара доста време с Райс (считан за най-великия уайд рисийвър играл някога в НФЛ), както и пропуски за три ВИП партита преди и след мача, на които ще присъстват много знаменитости.

Според основателя и главен изпълнителен директор на винарна Black Bottle Founder Марк Русо, от това преживяване за двама ще може да се възползва само един купувач. Желаещите могат да купят пакета сами или да го поделят с някой друг, но само двама души ще могат да му се насладят.

Като за начало пакетът включва самолетни билети за двама, пет нощувки в луксозен хотел, цялостен наземен транспорт и два билета за мача.

Двамата късметлии също така ще получат една бутилка вино Napa Cabernet, която струва 1 000 долара, но не се продава на дребно, защото човек трябва да е включен в специален списък, за да може да се сдобие с нея.

Вижте още: Рекламата на Супербоул вече струва 5 млн. долара за 30 сек

Те също така ще получат специална 18-литрова бутилка на стойност 48 000 долара със специално лого на Супербоул 50 и подписите на Джери Райс и Марк Русо. Друга такава бутилка няма да бъде произвеждана.

Купувачът също така ще се сдобие с шлем на Сан Франциско Фортинайнърс, подписан от Джери Райс и ще разполага с достатъчно време, за да си поговори с легендата по време на вечеря или на игра на голф.

Късметлиите също така ще могат да излязат на терена и да си направят фотосесия с Райс.