По-заможните купувачи на имоти, които търсят жилище в Маями, вероятно биха искали да погледнат този пентхуанс апартамент на цена от 28 млн. долара.

Жилището се намира в южната кула на комплекса Grove at Grand Bay и разполага с пет спални, седем бани с тоалетни, две стаи за персонала, спа, фитнес и медийна стая. Освен, че е последният наличен апартамент в двете сгради от проекта, жилището също така се предлага с басейн на покрива и градина, която разкрива страхотни гледки към залива Бискейн и към силуета на града, пише JustLuxe.

Вижте още: Как изглежда най-скъпо продаденият имот в Маями?

Усуканите сгради също имат интересен силует, който всъщност се движи. Според строителния предприемач Дейвид Мартин от имотната компания Terra е той е искал да създаде жилище, което да комбинира историята на квартала Коконът гроув със съвременния дизайн. Плочите на сградата се завъртат с по близо 1 м. на всеки етаж между третия и седемнадесетия, което всъщност създава илюзията, че сградата се върти.

Пентхаус апартаментът е с площ от близо 1 400 кв. м. и е на върха на единия от двата небостъргача. Жилищната площ е 940 кв. м, докато терасата е с площ от 230 кв. м. Жилището също така се продава с гараж за четири автомобила. Освен всичко това Grove се предлага с иконом, частен готвач, арт галерия, спа за домашни любимци, библиотека, 25,-метров басейн и джакузи.