Само преди ден ви представихме именията на едни от най-добрите спортисти в света. Днес обаче ще се концентрираме върху известните футболисти – Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Неймар и други.

Кристиано Роналдо

Звездата на Реал Мадрид живее в имение с общо 800 кв. м застроена площ и разполагащо със седем спални, осем бани, зала за купи и медали, както и зала за игра на детето му.

Наскоро Роналдо обяви, че двете най-важни места в къщата му са спалнята, тъй като там си почива и кухнята, тъй като в повечето време се храни вкъщи.

Къщата, чиято цена е малко над 7 млн. долара разполага с басейн и мини футболно игрище.

Лионел Меси

Нападателят на Барселона притежава къщи в Аржентина, на езерото Комо и др., но най-впечатляваща от всички е тази в Барселона. Тя прилича на футболна топка и е изцяло изградена спрямо всички изисквания за опазване на околната среда.

Четете още: Невероятният живот на Лео Меси

Покривът на къщата е наполовина зелен и соларни панели. Сред ектрите на имота са още басейн, спа, киносалон и мини футболно игрище.

Дейвид Бекъм

Е, може Роналдо и Меси да са най-добрите футболисти в света и да печелят милиони, но никой не може да харчи като Бекъм. Дейвид и Виктория наскоро купиха имение в Лондон на стойност 50 млн. долара и похарчиха нови 8 млн. долара за ремонтни дейности. На тяхно разположение са осем спални, фитнес, спа и паник стая.

Гарет Бейл

Имението на Бейл се намира на около 20 минути от Мадрид в един от най-скъпите му квартали, където минималните цени на имотите са около 6 млн. долара. Имението на Бейл е за сумата от 8.2 млн. долара и има четири спални, басейн, фитнес и гараж за общо шест автомобила. Треньорът на тима Зинедин Зидан и друга от звездите на тима Кристиано Роналдо са сред съседите на Бейл.

Уейн Рууни

Имението на Рууни е строено през 1930 г. и му струваше 6 млн. долара. След сериозни ремонтни дейности, днес оценката му е 16 млн. долара. Къщата разполага с басейн, киносалон, фитнес и голф симулатор.