Искате да бъдете по-успели? Тогава не се преструвайте, че знаете всичко, казва Тилман Фертита, председател и главен изпълнителен директор на Fertitta Entertainment, която притежава веригата ресторанти Landry's, както и казината Golden Nugget

Въпреки че е милиардер, Фертира признава, че не разполага с всички отговори.

"Мисля, че успелите хора по света са тези, които казват: "Не зная всичко." Защото мога да ви уверя, че всеки ден научавам нещо ново," казва той.

Вижте още: Милиардер: Следвайте правилото за 5-те процента, за да успявате

Вместо това започнете да превръщате тази фраза в своя мантра. "Това нещо, което проповявадвам — промяна, промяна, промяна.'"

Тази мантра е част от ежедневието на този бизнес магнат. По негово мнение тя е от съществено значение, за да може човек да е постоянно в крак със случващото се.

"Всеки ден за мен е процес на научаване на нещо," казва Фертита. "Когато вечер си легна, знам, че през този ден съм научил нещо ново." Ако изберете да не го правите, това може да е лоша новина за кариерата ви.

"Ако не желаете да се променяте, да се променяте и пак да се променяте, няма да имате успехи в днешния свят, защото той се движи много бързо," казва Фертита пред CNBC.