В последните 15 години собственикът на BMS Choppers във Форт Лодърдейл, Флорида, Сам Неме създава едни от най-откачените и скъпи мотоциклети в света.

Той в момента работи по модела Drum Bike, който ще бъде на три колела и ще има напълно работещ сет барабани, което пък ще струва на купувача 100 000 долара.

Той също така е модифицирал модела Y2K с въглеродни нишки, което е повишило цената му до около 200 000 долара, а максималната му скорост до над 320 км/ч.

Сред неговите клиенти са популярни имена като рапърите Диди, Фло Райда и Айс Ти.

"Повечето от нашите клиенти са хора, които знаят какво искат," казва Неме пред CNBC. "Те могат да си позволят това, което искат. И плащат цената, за да го имат."

Това, което Неме обаче счита за свои шедьовър, е за най-важния му клиент – него.

За състезания за поръчкови мотоциклети през 2007 г. Неме създава мотоциклед на име Nehmesis. Позлатеният чопър е с дължина от 3.3 м, за създаването му са били необходими 3 000 човекочаса. Само хромираното и златното покритие струват около 25 000 долара, а колелата струват още 25 000 долара.

Според Неме общата сума, инвестирана в Nehmesis, в това число и за труд, е между 400 000 и 500 000 долара. Моторът обаче не се продава. Ако след години реши да го продава, Неме казва, че при продажбата ще иска да получи права след това да го вижда.