Богатите и известните не прекарват ваканциите си само в луксозни хотели и курорти. Те се наслаждават и на уюта на дома, предоставян им от собствени ваканционни схлупени къщурки и грандиозни имения.

Вижте как изглеждат ваканционните имоти на звездите и си признайте, че бихте искали да почивате поне в един от тях:

Принс, Ел Параисо, Испания

Къщата на Принс е разположена на хълм с изглед към Средиземно море в един от най-богатите райони на Испания и може да бъде ваша за 5.93 млн. долара.

Селин Дион, Юпитер айлънд, Флорида

Когато богатството ти е 630 милиона долара, можеш да си позволиш ваканционен дом със собствен воден парк за 7.2 млн. долара.

Марк Антъни, Бруквил, Ню Йорк

През последните 12 години Марк Антъни използва основната къща с осем спални и къщата за гости с пет спални за своето лятно бягство. Имотът е построен през 1900 г. и има огромен басейн и тенис корт.

Шон Комбс, Ийст Хемптън, Ню Йорк

Това е перфектната къща за партита. Разположена на брега на океана, от нея се открива страхотна гледка, благодарение на остъклената предна част на къщата.

Марк Уолбърг, Бевърли Хилс, Калифорния

Лятното бягство на актьора е тази къща на хълм в Бевърли Хилс. Разполага със собствен басейн, частен фитнес, киносалон и много зеленина.

Брад Пит и Анджелина Джоли, Лева, Югоизточна Франция

Звездната двойка се сдоби с имението през 2008 г. Разположено е на 880 акра земя и има собствени лозя, маслинови дървета и гора.

Опра Уинфри, Монтесито, Калифорния

Водещата се сдоби с това имение на цената на 28.25 млн. долара. Към него има горичка от авокадо и цитрусови дръвчета, конюшна и пасища.

Рене Зелеуегър, Ийст Хемптън, Ню Йорк

Актрисата продаде ваканционната си къща за 4.45 млн. долара. Той включва 4 спални, 3 бани, конюшна, басейн, гараж.

Уил Смит, Кауай, Хавай

Уил Смит успя да продаде къщата си на Хаваите за 20 млн. долара. Едноетажната къща е построена през 2006 г. Нейната разгъната застроена площ е 220 кв.м.

Състои се от три спални, три бани, басейн, джакузи. Отоплява се със слънчеви панели. Имението разполага с парк от 25 декара.

Джорд Клуни, Лаглио, Италия

Клуни купи през 2009 г. вила Олеандра край езерото Комо. Живописната къща е в малкото градче Ларио, на 30-ина километра от Милано. Вилата разполага с летен театър, огромен басейн, над 10 спални и голям гараж.

Джулия Робъртс, Ханалей, Хавай

Холивудската звезда продава имота за 30 милиона долара. Имението е с площ 352 кв. м и включва шест спални и четири бани. Сред знаменитостите, които притежават имот тук, са Марк Закърбърг и Чък Норис.

Стинг, Тоскана, Италия

Бившият лидер на групата Police е превърнал италианското си имение от 16 век във ферма, произвеждаща мед, зехтин и "биодинамично" вино. Певецът отдава шест от вилите, разположени в имението, под наем.

Цената им за седмица е 7 хил. евро, разказва британският "Телеграф".