Има хора, които търяст почивка. Има и такива, които търсят луксозна почивка. Ако сте от вторите и търсите място, на което да прекарате ваканцията си в разкош и стил, Airbnb предлага варианти и за вас.

Представяме ви няколко ултрамодерни предложения, подходящи за вашата луксозна ваканция.

Среща на върха

Le Hameau de la Volière, Куршевел, Френски Алпи

Тройка ултралуксозни вили в борова гора. Всяка разполага с пет стаи, окъпани в светлина, на три или четири нива. Капацитетът е 12 човека на вила.

Предлага се на цена: 40 000 евро на седмица за 12 души, или по 3.300 евро на човек

Частен остров

Сейшели, остров Кузин

Малък частен остров в Индийския океан с четири частни вили, всяка в колониален стил. Този април отвори и нова президентска вила.

Разположена сред зеленина, тя се намира само на 30 м от плажа. Площта й е 625 кв. м и разполага с два апартамента с бани, всекидневна, трапезария, СПА и фитнес.

Капацитетът е 16-20 души, а цената е по запитване.

Синьо небе

Villa Lavinia, Цикладски острови, на 30 минути със самолет от Атина

Голяма бяла вила с къща за гости. Основната вила се състои от 5 двойни стаи на две нива, светли помещения и модерен интериор.

Къщата за гости има директен достъп до градината с маслинови дръвчета и ароматни билки. Около басейна са разположени шезлонги и лятна кухня. Капацитетът на вилата е 14 души.

Цената е 15 000 евро на седмица.

С боси крака

Villas Stylia, източният бряг на о-в Мавриций

Шест модерни и комфортни вили, четири от тях с гледка към градината, а две с директен достъп до лагуната. Плажът е само на 50 метра. Всяка вила има три спални (включително и такива с бебешко и детско легло), три бани, голяма отворена всекидневна с трапезария, която излиза на басейна.

Във вилите могат да настанят до девет души. Към всяка вила има мениджър, консиерж, градинар, обслужващ персонал. Можете да поръчате масаж, самолетен трансфер, личен коафьор, кола или скутер под наем, детегледачка.

По желание може да имате и личен шеф – готвач.

Цена: от 200 евро на нощ за вила

Прозрачност

Villa Iposeira, Рио де Жанейро

Вила във футуристичен стил, напълно прозрачна. Разположена е в средата на красив парк с пламови дървета и фонтан. Тук няма стени, само прозорци, от които се открива зашеметяваща гледка към окена.

В големия салон на вилата има три величествени дървета. На 900 кв. м е разположена елегантна приемна стая със съвременни произведения на изкуството, както и четири луксозни стаи.

Трапезарията разполага с маса, която може да събере 20 човека. Капацитетът на вилата е 8 човека. По желания може да поръчате обслужване.

Цената е от 700 евро на нощ.