Авиокомпанията Qatar Airways обяви началото на вълнуващото състезание „Изгубени в надпреварата за Тайланд“, което ще предложи незабравими преживявания на любители на приключенията от България и Румъния.

Конкурсът е разделен на три нива, а всички желаещи могат да се регистрират до 30 септември. За целта те трябва да запишат видео, в което да разкажат защо искат да отидат в Тайланд, след което да изпратят линка в YouTube, заедно със своята кратка дефиниция на думата „приключение“ (максимум 20 думи) и данните си за обратна връзка.

Така кандидатите ще се сдобият със собствена страницаThailandRace, която могат да споделят в социалните мрежи и да помолят приятелите си да я харесат. Колкото повече лайкове, толкова по-добре.

Десетимата състезатели, събрали най-много лайкове, отиват директно на второ ниво, където жури ще определи най-добрата история. Победителят от гласуването, който ще бъде обявен на 5 октомври, ще пътува до Тайланд.

В трето ниво, което ще продължи от 22 октомври до 1 ноември, българският и румънският отбор ще се срещнат в Банкок. Те ще получат карти и бюджет, след което ще бъдат откарани до началната точка на състезанието.

Отборите ще трябва сами да се върнат в Банкок, като по пътя си събират важни точки. Отборът с най-много точки ще спечели състезанието и наградата – пътуване до Тайланд през 2017 г.

Всички желаещи могат да се регистрират на адрес http://dev.underweb.ro/thethailandrace/the-race/.