Никой не иска да купи тези имения, въпреки големите имена, които стоят зад тях, въпреки по-ниската цена и месеците, които са на пазара. Причината не е ясна, но знаменитостите упорито продължават да ги държат на имотния пазар в очакване на купувач, който да поиска да се сдобие със звезден дом.

Нека видим кои известни имения се продават:

Бритни Спиърс - 7.9 млн. долара

Поп принцесата се опитва да продаде имението си Thousand Oaks. Имотът разполага с 5 спални, седем бани, инфинити басейн, домашен театър. Къщата е на пазара от април 2016 г., а през юни цената беше свалена със забележителните 1 милион долара.

Джон Макенроу – 14.5 млн. долара

Имението на тенис звездата се продава от май 2016 г. То се намира в Саутхемптън и разполага със седем бани и седем спални. Има огромен двор, лесен достъп до брега и разбира се, тенис корт.

Томи Лий – 5.6 млн. долара

Звездата на Монтли Крю обяви за продажба имението си в Калабасас още през месец май, а през юни намали цената с близо 300 000 долара. Имотът разполага с огромно звукозаписно студио, басей с формата на пиано, театър.

Джейсън Деруло – 2.2 млн. долара

Певецът обяви преди години имота си за продажба за 2.9 млн. долара. След това го свали от продажба, но го върна през 2015 г. за 2.2 млн. долара.

Имението разполага със 7 бани, 9 спални, фитнес, басейн с водопад и голям двор, намира се близо до голф игрище.

Том Круз – 59 млн. долара

Това е огромна цена, но има защо. Имението на актьора се намира в Колорадо и е с площ от близо 930 кв. метра и 300 акра двор. Има 4 спални и гостна къща с три спални.

Звездата купи къщата още преди 20 години, когато беше женен за Никол Кидман, а го пусна за продажба преди 3 години.

Алиша Кийс – 14.9 млн. долара

Когато Алиша Кийс и Суис Бийтс купиха през 2013 г. имението в Ню Джърси от Еди Мърфи, те направиха огромен ремонт, включително добавиха и допълнителни крило.

Имотът разполага с 14 спални, осем бани, вътрешен басейн, гимнастически салон, театър, болуинг, звукозаписно студио. На пазара е вече една година.

Франки Мюниц – 2.79 млн. долара

Звездата от „Малкълм“ Франки Мюниц обяви за продажба имота си в Скотдейл, Аризона, през януари, но намали цената с 50 000 долара през юли. Разполага с 5 спални, 7 бани, басейн с три водопада, спа, домашен театър.

Кийт Ричардс – 12.2 млн. долара

Апартаментът на Пето Авеню в Ню Йорк разполага със зашеметяваща гледка към града, 4 спални, 4 бани, дървен под и модерно обзавеждане. На пазара е от март 2016 г.

Емили Блънт – 3.25 млн. долара

Шест месеца, след като пусна калифорнийското си имение на пазара, акртисата свали 500 000 долара от цената. Имотът е в колониален стил и разполага с басейн, СПА, частно крило за гости.

Лил Уейн – 12 млн. долара

Имотът на рапъра се намира в Маями и разполага с 9 спални, 9 бани, изкуствена лагуна, скейтпрак на покрива. На пазара е от април 2015 г., но все още не е намерило купувач.

Питър Тийл – 8 млн. долара

Съоснователят на PayPal Питър Тийл пусна през май 2016 г. имота си в Сан Франциско за 9.25 млн. долара. След 4 месеца имението е все още на пазара, но с по-ниска цена.

То е с площ 650 кв. м, разполага с пет спални, асансьор, градина на покрива и предлага гледка към моста Golden Gate.