Ако живеете в малко жилище, оформянето на домашния офис може да се окаже истинско предизвикателство. Но не и ако следвате няколко прости правила.

Плаващо бюро

Не е задължително в малкия офис да има голямо бюро. Ако нямате място, заложете на плаващо такова, което ще се вмести и на най-малкото пространство.

Стол акцент

Заложете на красив дизайнерски стол, който да бъде акцентът на малкото работно място. В този случай столът се допълва с картината на стената, на която е изобразено семейно дърво.

Отделете офиса

Не е задължително домашният офис да бъде в отделна стая. В този случай стъклена стена разделя зоната за сън от работната зона. Стъклото е подходящо за малките помещения, защото не създава чувство за претрупаност, както би било, ако имаше дървена врата.

Оформете офис до прозореца

Естествената светлина прави офиса да изглежда по-приветлив и уютен. В случая работното място е ситуирано до френския проозрец, който, в комбинация с бюрото, придават винтидж стил на помещението.

Заблестете

Не в буквалния смисъл на думата, разбира се, а със стил. Както това винтидж работно бюро, което е сътворено от стар шкаф. В комбинация със стола във френски стил, помещението придобива класа и по-различно излъчване.