В момента актуална тема е какво представлява моделът 3Т на OnePlus. Преди няколко дни за него разказа Еван Блас.

Какво е известно за момента...

Той ще бъде подобрена версия на настоящия флагман, ще бъде с 80 долара по-скъп и ще разполага с най-новия чипсет Snapdragon 821, както и дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела.

Съгласете се. Описаното устройство не провокира кой знае какъв интерес, но се появява като един вид преход. То ни дава ценна информация за следващия флагман.

Както съобщават представители от сайта phonearena, все още няма нова информация за бъдещия телефон. Един от потребителите му обаче споделя за евентуалните характеристики на OnePlus 4.

Ако вярваме на казаното, смартфонът ще бъде представен през юни или юли 2017 г. Като имаме предвид обичайния график, по който се появяват телефоните на китайската компания, това предположение е напълно реалистично.

Смартфонът ще разполага с нов чипсет Snapdragon 830. Във вътрешността му ще има място за централен процесор с тактова честота 3.0 гигахерца, графика Adreno 620, батерия с капацитет 4000 мАч и операционна система Android 7.0.

Остават 8 месеца до евентуалната презентация на OnePlus 4. Засега информацията за него не е официално подкрепена с данни.

Достатъчни ли са тези характеристики за званието „убиец на флагмани“ за 2017 г.? Предстои да разберем!