25-годишният Луис Падрон от Буенос Айрес, Аржентина, е обсебен от света на елфи и фантастични същества, след като е малтретиран като дете.

След като решава, че иска да изглежда като любимите си герои, той харчи повече от 25 хиляди паунда (32 хиляди долара) за пластични операции, започвайки с избелване на косата и кожата си.

Сега той влага в специални кремове, бои и друга козметика 4000 лири на месец (около 5 000 долара). Сред тях се включва и слънцезащитен крем със SPF фактор 100.

Ye Olde Fairy Tale #elf #elfears #fairytale #silverhair #whitehair #livingdoll #plastic #plasticsurgery #plasticsofhollywod #livingcartoon #malecorset #malemakeup #pale #renaissance #forest #woods #pleyades #colourvue #luvcolourvue #sunpyre

Публикация, споделена от Luis Padron (@luispadron_plasticprince) на

Той е похарчил повече от 25 000 британски лири (32 хиляди долара) за пластични операции, включващи липосукция на челюстта, корекция на носа, пълно премахване на космите и операции за промяна на цвета на очите.

Днес Падрон може да се похвали с доста необичаен външен вид, но казва, че не му пука какво мислят хората и признава, че няма да спре, докато не се превърне напълно в елф.

Той планира операция, която да направи ушите му заострени, поставяне на импланти в косата, както и операция за удължаване на крайниците, която да му позволи да достигне височина от 1.8 м.

25-годишният мъж, който продава козметични продукти, казва: "Искам да бъда елф, целта ми е да изглеждам нечовешки, ефирно, грациозно и деликатно. Аз имам своя идеал за красота и искам да го постигна.“

Освен вече изброените процедури, Падрон мечтае да смени формата на очите си, да си сложи мускулни импланти, както и да се сбогува с част от ребрата си, за да бъде талията му по-тънка.

A little of PopArt. Wich one is better? #bluehair #pinkhair #whitehair #yellowhair #blonde #silverhair #popart #merman #manicpanic #longhairman #longhairboy #dyedbeard #hairdye #livingdoll #livingcartoon #elf

Публикация, споделена от Luis Padron (@luispadron_plasticprince) на

Още на 14 години той е решен да се подложи на пластични операции, за да заприлича на елф, а шест години по-късно за първи път ляга под ножа, съобщава Daily Mail.

"Това беше началото, което ме накара да реша, че това е посоката, в която исках живота ми да влезе, възстановяването беше болезнено и бавно, но бях доволен от това, което виждах. Не ми пукаше колко боли, защото ми позволи да стигна една крачка по-близо до мечтата си“, казва мъжът.

Освен с продажбата на козметични продукти, той се изявява и като модел, играе ролята и на елф, за да си набавя нужните му 5 000 долара месечно за козметика.