Ивелин Камбуров е финансов директор и член на Съвета на директорите на Кредисимо АД - дружество с иновативен бизнес модел, креативна концепция за своите продукти и пазари, доказан дългогодишен лидер в сферата на онлайн микрокредитирането.

В дружеството е заемал и длъжността на директор за връзки с инвеститорите.

Камбуров има предишен опит в банковия сектор, където е заемал ръководни позиции в областта на управленската информация, финансовата и регулаторна отчетност, методология и консолидация. Участвал е и в Одитен комитет на банка.

Професионалният му опит се допълва от Big 4 фирми в България и чужбина, където е заемал различни позиции в отдели за външен одит на финансови институции, като сред клиентите му са предимно банки, пенсионни фондове, асет мениджмънт дружества и фондове, лизингови и факторингови дружества, дружества за потребителско финансиране.

Притежава международно-признатата квалификация ACCA и е пълноправен член на The Association of Chartered Certified Accountants, Великобритания.

Носител е на наградата CFO of the Year 2016 в категория „Ликвидност и риск“ на организирания от EY България и списание Forbes едноименен конкурс.

Ивелин Камбуров ще е един от лекторите в новия панел „Лични финанси“, който ще се проведе в първия ден на Шумът на парите. Събитието, което е безплатно за посетители, ще се състои на 31 май и 1 юни в столичния хотел „Маринела“, зала „ЕФЕ“.

Повече за Шумът на парите може да научите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook