Qatar Airways празнува най-престижното отличие за 2017 г. на Skytrax “Най-добра авиокомпания в света” с 40% намаления на полетите от мрежата си. Това е част от глобалната кампания "Летете с най-добрата авиокомпания в света", стартирала тази седмица, съобщава от авиопревозвача.

Тази кампания е посветена на наградите, присъдени на Qatar Airways на Годишните световни авиационни награди Skytrax 2017 г., проведени миналия месец по време на Авиационното шоу в Париж.

Националният превозвач на Катар бе обявен за ”Най-добрата авиокомпания в света” и спечели първото място в още 3 категории: “Най-добрата Бизнес класа в света”, “Най-добра авиокомпания в Близкия Изток,” и “Най-добър салон Първа класа в света”.

“Горди сме да носим титлата "Най-добра авиокомпания в света". За нас е удоволствие да отбележим празника с нашите пътници от цял свят, защото престижните награди Skytrax се връчват на базата на независими проучвания и гласовете на пътуващите. Тази награда е за всички тях”, заяви главният търговски директор на Qatar Airways Ехаб Амин.

С намаления от 40% ще празнуват всички, закупили билети до 19 юли за пътуване през 2017 г. В допълнение, членовете на Qatar Airways Privilege Club ще спечелят двойно повече бонус мили, когато резервират пътуването си на qatarairways.com.

Специално внимание е отделено на пътуващите в бизнес класа. Ненадминато обслужване в ултра модерната Най-добра в света Бизнес класа можете да получите на изключително изгодна цена. Това е перфектна възможност да се насладите на лукса на най-иновативната в света бизнес кабина на борда на модерната флотилия на Qatar Airways.

Повече за продукта, дестинациите и предложенията на Qatar Airways ще намерите на qatarairways.com.