Всички знаем, че наемите в Ню Йорк са високи. Особено ако имотът е разположен на ключово място. Този апартамент обаче бие всички рекорди с невероятните 500 000 долара, които струва наемът тук.

Легендарният хотел Pierre е известен със своите зашеметяващи гледки към Сентръл парк и най-висок клас обслужване, а сега, наред с тези петзвездни удобства, има възможност и за продължителен престой. С посетители, като Елизабет Тейлър и Ив Сен Лоран, в Pierre ще имате своето звездно изживяване.

Апартаментът, който се отдава, е на 39-ия етаж и реално го заема целия. Той разполага с 550 квадратни метра жилищна площ, шест спални, шест мраморни бани и трапезария.

Интериорът е всичко, което може да очаквате - с обзавеждане с коприна и брокат и полюлеи от стъкло от Мурано.

Предвид факта, че се намира в хотел, той идва с удобства, които гостите на хотела ползват, включително иконом, обслужване за домашни любимци, камериерско обслужване два пъти дневно, тоалетни принадлежности Etro и шофьор с Jaguar.

Следващият щастлив наемател ще има и достъп до залите за хранене от висок клас - Perrine и The Rotunda, СПА център и салон за красота.

Наемът е най-малко 30 дни, което може да обясни защо този невероятен имот е на пазара отново.