Бъдеща булка твърди, че тя и нейният годеник са получили повече от сватбения си фотограф, отколкото са се договорили първоначално. И не в добрия смисъл.

Всичко започва, когато Кейти Лийполд търси във Facebook фотограф, който да наеме за нейната сватба през май.

След като получава около 20 отговора на запитването си, двойката избира Tower Photography в Медина, които предлагат годежен портрет заедно с два часа снимки на самото събитие срещу 600 долара.

"Всъщност нямахме нужда от годежния портрет, но той беше в пакета, така че го направихме", казва Лийполд пред 5 News Cleveland.

Фотосесията с фотографката Линда Силвестри минава добре. "Смяхме се, разговаряхме, шегувахме се, разказвахме си истории," описва я бъдещата булка.

Когато двойката получава снимките обаче, те забелязват, че нещо липсва. Сравняването на две изображения ясно показва драматична промяна - според бъдещата младоженка двамата с избраника й изглеждат с по около 30 кг по-слаби.

Това не е сред изискванията им и жената се чувства зле - "сякаш снимките ми не са били достатъчно добри, за да бъдат оставени необработени".

Силвестри отговаря, че може да отмени договора. Според Кейти, обаче това не е краят на историята, тъй като фотографката пише унизителен пост на страница във Facebook за сватбени специалисти, в който твърди, че е изключително трудно да направи хубави снимки, "когато хората дори не могат да съберат главите си."

Силвестри възстановява сумата на Лийполд, но запазва депозита от 150 долара. "Не й платих 150 долара, за да я накарам да се с позабавлява с мен на място", казва Кейти.