Децата на милиардерите имат достъп до свят, който много хора дори не могат да си представят.

Някои, като Дженифър Гейтс, дъщерята на Бил Гейтс, и Ив Джобс, дъщерята на Стив Джобс, използват своето състояние, за да се занимават с неща, които обичат, като обучение (и двете са възпитанички на Станфордския университет) и да се състезават в конни състезания.

Холи Брансън, дъщерята на Ричард Брансън, взема пример от баща си и обича да харчи пари за преживявания и приключения, а не за материални неща.

Други използват състоянието на родителите си малко по-разточително — почивки по цял свят, пътувания с яхти, дизайнерски дрехи и купони. Тифани Тръмп и Алекса Дел имат вкус към модните дрехи и обиколките по света, докато синът на Лари Елисън - Дейвид Елисън, обича да се придвижва със стил, използвайки частни самолети и сноуборд.

Ето как харчат парите си децата на някои милиардери:

Дженифър Гейтс наскоро се дипломира от Станфордския университет, където годишната такса за обучение възлиза на 50 703 долара.

Гейтс обича да пътува. В профила й в Instagram има множество снимки от най-различни места от света, като езерото Комо, Барселона, Австралия.

Гейтс също така се занимава с конна езда. За да подхранва страстта й, нейният баща й купува имот за 37 млн. долара в Уелингтън, Флорида, където се събират други заможни почитатели на ездата.

Невероятният живот на дъщерята на Бил ГейтсВъпреки че баща им основава Microsoft, децата на Гейтс имат забрана да ползват телефон до навършване на 14-годишна възраст

Подобно на Гейтс, Ив Джобс също обича конната езда. Нейната майка Лорийн Пауъл Джобс й купува ранчо за 15 млн. долара в Уелингтън.

Джобс също пътува — Италия изглежда е нейна слабост, тъй като в профила й има снимки от почивки в Позитано, Сицилия и Флоренция.

Тази година Джобс посети и музикалния фестивал Lollapalooza, където 4-дневен пропуск струва над 400 долара.

Джобс и Гейтс не са единствените милиардерски дъщери, които обичат конната езда — Джорджина Блумбърг, дъщерята на Майкъл Блумбърг, също е състезател по конна езда. През годините тя е купила общо 13 коня.

Тя изглежда също обича пътуванията. От профила й в Instagram се вижда, че е посетила Париж, Бермуда и Френската ривиера, както и много други места.

Холи Брансън също е приключенски настроена. Тя предпочита преживяванията пред материалните неща. Брансън е изкачила Монблан, участва в маратони, опита да подобри рекорд във ветроходството и дори се е записала за посещение на Космоса.

Сватбата на сина на Брансън през 2013 г. в Южна Африка продължава цели 5 дни.

Децата на някои милиардери харчат парите си по-разточнително от други. Питър и Хари Брант, двамата синове на Питър Брант-старши, председател и главен изпълнителен дитектор на White Birch Paper, са част от хайлайфа на Ню Йорк.

Питър наистина живееше като милиардер през лятото. Той отскочи до Франция, за да присъства на конни състезания.

Бляскавият живот на най-малката дъщеря на Стив Джобс – ИвТя гради собствено име

Алекса Дел, дъщерята на главния изпълнителен директор на Dell Technologies Майкъл Дел, чието състояние възлиза на 27 млрд. долара, също обича хубавите неща в живота.