Старшият вицепрезидент на TBI Bank Лукас Турса има почти 20-годишен опит в област Трежъри и финансови пазари, управление на финансовите активности на държавни институции и търговски банки в цяла Европа.

Той ще вземе участие в банковата дискусия, която ще е част от десетото издание на форума Шумът на парите. Панелът, посветен на банковия сектор, е насрочен за втория ден на събитието - 17 април.

В TBI Bank Лукас Турса изгражда диверсифициран и високоефективен отдел „Финансиране” на няколко пазара - България, Румъния и Германия. Работата му е в сферата на потребителските, корпоративните депозити и международните финансови пазари, с основен акцент върху развитието на дигиталните банкови операции.

Широкият си опит от връзки с инвеститорите той прилага и в управлението на дейностите в направление „Корпоративни комуникации” на банката.

Лукас Турса има магистърска степен по „Бизнес финанси и икономика” към Университета на Вилнюс (Литва) и е бакалавър по „Банково и международно финансиране” към Cass Business School (Лондон).

Юбилейното 10-о издание на Шумът на парите ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК.

Входът за събитието е свободен, а повече информация за него можете да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.