Ж.к Младост е един от големите и най-бързо развиващи се квартали на столицата.

Ако търсите жилище в този район на София, това предложение е точно за Вас.

Представяме Ви най-новия ексклузивен комплекс на BULGARIAN PROPERTIES, който вече се изгражда в Младост 2, на ул. Св. Киприян.

Комплексът се състои от 2 блока с подземни паркоместа и е разположен точно срещу парк „100 години София“, само на 250 м от метростанция Ал. Малинов.

В непосредствена близост са възловите булеварди - бул. „Александър Малинов“ и бул. „Андрей Ляпчев“, които предоставят бърза връзка до централните части на столицата, удобни спирки на градския транспорт, места за отдих и развлечения.

Проектът е решен с две самостоятелни жилищи сгради - СГРАДА А и СГРАДА Б - състоящи се от апартаменти, дентални кабинети, кафе сладкарница със собствено производство, офиси, магазин и подземен паркинг.

Комуникационният достъп до сградите ще се осъществява от ул. Св. Киприян, като е решен чрез 2 подхода за автомобили - за сграда А в източната част и са сграда Б в западната част на имота с връзка помежду им.

Отоплението на общо 32-те жилища в сградата е решено чрез ТЕЦ. Цените в този проект са на нива от 1260 до 1325 евро/кв. м.

В непосредствена близост се намират редица детски градини и училища (ОДЗ 28 "Ян Бибиян", ОДЗ 98 "Слънчево зайче", 128 СУ „Албер Айнщайн“ и частна гимназия „Меридиан 22“), хранителни магазини (Лидл, Кауфланд, Фантастико, Хит и др.), банки, болници, спортни центрове, а Бизнес Парк София се намира само на 0.5 км.

Районът е с развита инфраструктура и наличие на удобен градски транспорт, а строителството на самите сгради се осъществява с висококачествени материали. Жилищата са с изключително функционални разпределения от най-добрите архитекти в строителството у нас.

Комплексът се предлага за продажба без комисионна от купувача ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - Агенция на годината, лидер в продажбите на жилища ново строителство!

Вижте още за наличните жилища и цени тук