Сутринта на 17 септември (вторник) eMAG стартира четиридневната кампания Революция на цените, включваща над 30 000 оферти от широка гама продукти – електроника, черна и бяла техника, стоки за дома, здраве и красота, хоби, мода, както и много атрактивни предложения за началото на новата учебна година.

Есенното издание на една от популярните* сред клиентите кампании на eMAG идва както с разнообразни артикули на интернет магазина, така и с оферти от търговците в Маркетплейс на emag.bg.

Телевизор LED Smart Samsung 50" 4K Ultra HD за 699 лв., пералня SLIM Indesit клас A+++, 1200 об./мин. за 359 лв., смартфон Samsung Galaxy M20 за 349,99 лв., лаптоп Lenovo Ideapad L340-15API с процесор AMD Ryzen 3, 15.6", 8GB, 256GB SSD M.2 за 799.99 лв. и кафеавтомат DeLonghi Magnifica за 599 лв., предлагани и с доставка от eMAG, са само някои от хитовите предложения в рамките на кампанията.

Включени са и атрактивни оферти за началото на учебната година. Сред тях са детски спортни обувки Champion от еко кожа за 35.99 лв., раница Converse за 35.99 лв., бюро Kring Malmo с рeгулируeмa височинa за 62.99 лв. и ергономичен стол Kring Fit за 66.99 лв.

Освен това специална селекция раници се предлагат с ваучер за 40% отстъпка. Всички тези предложения са продукти или във връзка с продукти, предлагани от eMAG.

Революция на цените идва и с добре познатите улеснения при пазаруването от eMAG**: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на „Български пощи“ в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и отказ от договора до 30 дни за продукти, предлагани и с доставка от eMAG.

В рамките на кампанията всяка количка, в която продуктите, предлагани от eMAG, са за и над 499 лв., дава възможност те да се вземат на изплащане с 0% лихва за 12 месеца при одобрение от страна на финансовата институция ***.

*Според проучване на Kantar Millard Brown сред 2005 респонденти (юни-юли 2018 г.).
**Повечето от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци
*** **Продуктите се предлагат на посочените цени до изчерпване на наличните количества. Запознайте се с пълния правилник на кампанията на сайта и мобилното приложение.