Фотографът Крис Ернандес създава удивителни портрети на най-различни места и в различни условия, а заедно с готовите произведения публикува и кадри от случващото се зад камерата.

Така се получава вдъхновяваща колекция от снимки „преди и след“.

Ернандес открива в себе си страстта към фотографията още в училище. Той снимал всичко, което попаднело в обсега на камерата на смартфона му.

Усъвършенствал уменията си благодарение на обучителни видеа в YouTube и упражнявайки се с Photoshop и Lightroom. Сега акаунтът му има 100 хил. последователи.

Младият мъж се слави с причудливи, ярки портрети, които изглеждат така, сякаш са снимани в паралелна вселена.

За вдъхновение му служат „Хари Потър“ и работите на фотографа Бела Котак, чиито снимки са пропити с фантазия.

Avatars – новата функция на Facebook Това с полово неутрални персонажи, които трябва да оприличите на себе си и своите емоции

Винаги е интересно да се разбере как се раждат подобни фотографии. Своята неповторима магия Ернандес създава с помощта на професионални трикове. Когато в главата му постоянно кипят идеи, не е трудно да се роди потресаващо добро творение.

Дори в лошо време и в динамичния интериор на търговски център е възможно да се открие оригинално решение.

Аз просто използвам това, което виждам наоколо. Харесва ми да показват на хората процеса зад кулисите, тъй като у тях остава лъжливото впечатление, че за създаването на красива снимка задължително трябва да има скъпоструващо оборудване, най-добро студио и т.н., казва Ернандес.

Моите кадри зад кулисите показват, че работя на естествена светлина и където ми попадне, допълва той.

Apple се превръща в компания за фотоапаратиApple представи най-новите модели на смартфона iPhone през миналата седмица, като събието се въртеше повече около камерата на устройството, отколкото около самия телефон

Крис е самоук фотограф. Никога не е вярвал, че за да снима, му трябва нещо повече от основни навици и наличие на надежден инструмент.

Целият Instagram е силно редактиран, казва той.