На Малдивите непрекъснато се появяват нови хотели, като над 20 са отворили врати само през 2019 г.

За да привличат туристите, местата за настаняване им предлагат уникални преживявания, като например подводна градина с потопени скулптори или сън в мрежи, надвиснали над океана.

Това, което отличава новия JW Marriott Maldives Resort, са стилният му дизайн и добре запълненият списък с удобства, които включват почти всичко - от ресторант на върха на дърво и студио за йога над водата до обширна винарска изба с над 300 предложения.

Разположен на оформения като полумесец остров Вагару, ексклузивният курорт включва 60 плажни и надводни вили, всички от които разполагат с частни басейни и палуби за слънчеви бани.

Покривите на постройките наподобяват покривите на традиционните риболовни лодки dhoni.

Можете да изберете някоя от вилите на плажа с директен достъп до невероятно сините води на океана, или да заложите на двойна, предназначена за настаняване на по-големи групи.

С пет ресторанта и три бара, от които можете да избирате, курортът предлага по нещо за всеки вкус - независимо дали ви се хапва тепаняки, пица на дърва или прясно уловена морска храна.

В Kaashi, разположен сред извисяващите се палми, ще ви сервират автентични тайландски ястия, които са вдъхновени от семейни рецепти. Междувременно Rum Baan предлага занаятчийски коктейли, направени от над 98 вида ром.

Насладете се на тренировка в спортната зала на курорта или вземете йога клас в студиото на открито.

Морски биолог е на разположение, за да следи състоянието на кораловия риф, който се намира само на метри от брега и където гостите могат да се запознаят с екзотични риби и друг морски живот, отправяйки се на гмуркане или плуване с шнорхел.

Топ 10 на островите с най-красиви плажове и природа в светаВсички те гарантират невероятни гледки и преживявания