Qatar Airways и Катарският национален съвет по туризъм (QNTC) стартират Qatar Live - поредица от музикални концерти и фестивали, които ще се проведат в Доха от 4 до 19 декември 2019 г.

Събитията са организирани така, че да съвпаднат с две големи спортни събития, на които е домакин катарската столица - 24-ата Купа на Арабския залив 2019 (от 26 Ноември до 8 декември) и Световното клубно първенство на ФИФА 2019 (от 11 до 21 декември).

Целта е да се осигурят забавления от световна класа за футболните фенове, посетителите и местните жители.

Суперзвездата Кейти Пери, легендарната група Maroon 5, латино изпълнителят Малума и международната музикална легенда Чеб Халед ще се представят в Доха между 13 и 19 декември.

От 4 до 7 декември някои от най-известните музикални звезди в региона на Близкия Изток също ще изнесат концерти.

За почитателите на електронната музика Qatar Airways и QNTC ще посрещнат за първи път в Катар Daydream Festival. Световноизвестният фестивал се провежда всяка година на различни места по света, като събира на една сцена най-добрите диджеи в танца и електронната музика.

До 21 декември Qatar Airways предлага специални оферти за полети в икономична и бизнес класа за пътниците, посещаващи Доха. Можете да се възползвате и от специалните пакети, включващи хотелско настаняване и трансфер до и от летище, благодарение на Discover Qatar.