Съвременният човек не може без полезни устройства. А последните са способни да подобряват различни сфери от живота му.

Производителите на устройства не са пропуснали и индустрия като пътешествията.

Какво да вземете на път?

Кантар за багажа
Едно такова устройство изглежда скромно, но е полезно. Ще си спестите тревоги и излишно лутане в търсене на кантар. Да не говорим за отсъствието на суматоха на летището.

Куфар-тротинетка
Ако искате да бъдете максимално бързи и да ви е леко, купете си специален куфар-тротинетка. На външен вид той изглежда като обичайна раница на колела. В долната му част е прикрепена дъска, на която можете да стъпите.

Скенер за дезинфекция
Геловете-антисептици не са най-доброто решение, ако отивате към тропическа страна. Там времето е влажно и топло. Идеални условия за размножаване на бактерии. Снабдете се със скенер, който се побира в джоба. Той чисти всяка повърхност. Дори водата!

Бутилка за обеззаразяване на вода
На пазара ще откриете специални бутилки с вградени филтри за пречистване на водата.

Мултиадаптер
Един универсален адаптер е пръв приятел на пътешественика.

Как да се справите с апетита за пътешествияКогато не се очертават почивни дни за нови приключения, но имате силно желание да пътувате, може да пробвате тези 12 трика

Преносима батерия
Всеки турист се стреми да има такова устройство. Заложете на компактни размери и отлично ниво на мощност. Не се колебайте да изберете и модел, който е с вградена слънчева батерия.

Смарт тапи за уши
Опитните туристи знаят, че понякога се налага да се спи в некомфортни условия – на летището, в транспортно средство, в различни като категория хотели. В тези случаи помагат смарт тапите за уши.

Спортна гривна
Устройството представлява датчик, който проследява физическата ви активност. Изчислява изминатото разстояние, направените крачки, сърдечния ви ритъм и т.н.