Порнографската индустрия отново демонстрира бързина и иновативност, възползвайки се максимално от истерията около коронавируса.

В сайтовете за възрастни все по-често се срещат видеоматериали със заглавия, като “Изоставения Ухан” и “Агент на здравните служби задържа жена, заразена с коронавирус”.

Оказва се, че сексът с предпазни костюми и маски в болнични заведения възбужда доста голяма част от зрителите, пише Daily Mail.

Двойката Спайси и Райс участват в няколко подобни “тематични” порно заглавия.

“Спред мен хората, които обичат да гледат порно с тематика около Covid-19, са точно като тези, които се страхуват и от сянката си, но въпреки това обожават филми на ужасите. Всички търсим нещо, което да ни накара да се почувстваме живи”, казва актьорът Спайси, който играе мъжката част от дуета.

Освен това той смята, че някои от видеата носят и образователна стойност, тъй като демонстрират нагледно превантивните мерки, които хората могат да вземат срещу разпространението на заразата.

“Корона порното” жъне небивали успехи в интернет пространството на фона на драстичните ограничения, които някои държави взимат като противодействие на разпространението на епидемията.

В Италия, например, властите обмислят забрана на традиционния поздрав с размяна на целувки.

Всички училища и университети в страната остават затворени поне до 15 март.

В Иран и Южна Корея заразата също взе десетки жертви.