Подобно на останалите водещи на късни токшоу предавания в САЩ Конан О‘Брайън в момента практикува социално дистанциране у дома. Също като останалите водещи обаче той не позволява това да му попречи да разговаря с хората.

"Много хора тези дни се притесняват относно тоалетната хартия," каза О‘Брайън в ново видео в YouTube. "Хората обикалят магазините и изглеждат искат да вземат повече тоалетна хартия, отколкото биха могли да използват в шестгодишен период, ако имат постоянна диария. Сега тоалетната хартия свърши и хората се паникьосват."

Решението на О‘Брайън? Използвайте различни неща около вас — всичко от дълги касови бележки до стари тениски, включително и с неговото име.

Сред предложенията на комика са още цветни купони за изрязване и акции, които вече не струват колкото струваха преди като например тези на компаниите за круизни пътешествия.

Защо хората се запасяват с тоалетна хартия, според психолозите?Когато хората са стресирани, те не мислят рационално, а гледат какво правят другите. Ако другите се запасяват, това ви кара да правите същото

О‘Брайън също така дава нагледен пример как може да се свърши работа в тоалетната с бейзболна шапка.