Коронавирусът и глобалната пандемия промениха ежедневието на милиарди хора по света и преобърнаха бизнес моделите на хиляди компании. Посещението на заведения най-вероятно ще остане тема табу в близките месеци, но за сметка на това бизнесът с доставка на храна по домовете процъфтява.

В Портланд, щата Орегон се намира барът Lucky Devil Lounge, където доскоро посетителите са се забавлявали с хазартни игри, питиета и стриптийз.

Преди няколко дни обаче губернаторът на щата затваря всички заведения заради заплахата от разпространение на Covid-19. Тогава собственикът на Lucky Devil Lounge решава да се пробва в ново начинание - Boober Eats*.

Услугата дава възможност на хората да си поръчват храна за вкъщи, доставяна от оскъдно облечени момичета. Първоначално идеята възникнала като шега, която собственикът на бара Шон Боулдън решил да си направи в социалните мрежи.

Оказало се обаче, че интерес към услугата проявили доста потенциални клиенти. Те могат да си поръчват всички ястия от менюто на Lucky Devil Lounge на цените, на които те се предлагат в заведението. Цената на самата доставка плюс съпъстващото я "представление" струва около 30 долара, като варира в зависимост от разстоянието.

Момичетата винаги са придружавани от охрана, а клиентите се съгласяват на едно задължително условие - да спазват дистанция и да не докосват танцьорките заради риска от разпространяване на коронавируса.

Едно от момичетата на Джеймс Бонд победи коронавирусаОлга Куриленко обяви, че се е излекувала напълно за две седмици

Боулдън осигурява за своите служители маски, ръкавици и дезинфектанти.

*игра на думи по аналогия с популярната услуга за доставка на храна Uber Eats. Boober идва от английската дума "boobs", която на жаргон в буквален превод означава "женски гърди"