Мащабен проект с комуникативна локация близо до метростанция предлага на търсещите нов дом водещата имотна агенция у нас BULGARIAN PROPERTIES.

Новостроящият се жилищен комплекс Верде се намира в квартал Хаджи Димитър, на 1 км от едноименната метростанция и на пешеходно разстояние от паркове, ресторанти, магазини и всякакви градски удобства, изисквани от съвременната среда на живот.

Той се състои от пет жилищни блока, три от които на 8 етажа, един пететажен и един на 15 етажа. В тях се предлагат за продажба разнообразни апартаменти, гаражи, паркоместа, мазета и магазини.

Дворът на комплекса се характеризира с богато озеленяване, детска площадка, места за отдих, а на партерно ниво са разположени магазини и ресторант. Част от апартаментите предлагат фронтална панорамна гледка към града и Витоша.

Проектът е дело на доказани инвеститори и строители, стоящи зад емблематични проекти в София и страната. Той е с луксозно завършени общи части, най-висок клас асансьори и дограма, а тристайните апартаменти разполагат с две бани.

В комплекса се предлага богат избор от двустайни и тристайни жилища, подходящи за лично ползване или отдаване под наем. Има възможност за допълнителна покупка на мазе и паркомясто.

Имотите се продават от BULGARIAN PROPERTIES без комисионна от купувача. Строителството му напредва, като Акт 16 се очаква през лято 2022. Цените на двустайните апартаменти започват от 60 027 евро, а на тристайните жилища - от 78 906 евро.

За района

Приоритет при изпълнението на проекта е да се допринесе за цялостното развитие на района, да се осигури на новите собственици спокойствие, комфорт, комуникация и инфраструктура.

Квартал Хаджи Димитър е един от най-старите в София. Той е добре развит, а уникалната му близост до центъра позволява лесното и бързо придвижване до различни точки на града посредством автомобил или градски транспорт.

Намира се на няколко минути от емблематичния булевард „Княз Александър Дондуков“, като през него минава третата линия на софийското метро с метростанция "Хаджи Димитър".

Разполага с училища, детски градини, болнични заведения и супермаркети.