Искате ли да купите имот в един от най-предпочитаните квартали в София, характерен с многожеството наемни сделки?

А какво ще кажете за цени от 737 до 999 евро/кв.м?

Звучи привлекателно, нали? Предложението, идващо от една от най-големите имотни агенции в страната BULGARIAN PROPERTIES, е за нова сграда в Студентски град с предстоящ старт на строителството през идния месец.

Проектът Marea Sky се намира в тихата част на Студентски град, в близост до НСА и Зимния дворец, като е отлична опция за инвестиция или собствено ползване поради изградената инфраструктура в района и качеството на строителството.

В близост се намират всички ежедневни удобства - супермаркети, кафенета, ресторанти, магазини, както и ключовият бул. „Симеоновско шосе“ и Околовръстният път.

Апартаментите ще бъдат предадени на бъдещите новодомци, завършени по БДС, а разпределението на площите осигурява максимален комфорт и уют. Дневните стаи са просторни и изпълнени с естествена светлина, а пространството позволява обособяването на добре оборудвана кухня и трапезен кът.

Всички тристайни апартаменти са с 2 бани.

Има възможност за допълнително закупуване на мазета/складови помещения (с цени между 1500 и 3500 евро), както и паркоместа, за които цените варират между 10 000 и 13 000 евро.

Имотите в Marea Sky предлагат чудесни градски и планински гледки с много зеленина.

Лесният достъп до Околовръстно шосе дава възможност за бърза връзка до София Ринг Мол, Бизнес Парк София, магазин Икеа, магистралите Тракия и Струма.