Те са точно такива, каквито сте си ги представяли като дете: автентични планински села с традиционни хижи и неописуема атмосфера.

Планирайте незабравима почивка в един от най-красивите ски курорти в Европа, подбрани от Еuropean Best Destinations.

Кицбюел, Австрия

Символът на Кицбюел е малка планинска коза и ще го откриете навсякъде. Той не е случаен, тъй като Кицбюел означава „планинският кози хълм“.

Това е един от най-красивите ски курорти в Европа, но и един от най-добрите, който често е домакин на най-важните спортни събития, като например Световната купа по алпийски ски.

Гармиш-Партенкирхен, Германия

Освен село с изключителна красота, Гармиш-Партенкирхен е и един от най-добрите ски курорти в Германия. Можете да се разходите из историческото сърце на това планинско село, да пазарувате или да откриете многобройните му писти.

Този подходящ за семейства ски курорт е идеален както за професионални скиори, така и за любители.

Мюрен, Швейцария

Мюрен е автентично планинско село, разположено в Швейцария. Дом само на 450 жители, то предлага спираща дъха панорама към трите най-известни върха в региона: Eiger-Mönch-Jungfrau.

В това красиво планинско селце има само 2000 легла за настаняване. Особено интересен е хотел Eiger Swiss Quality, който се управлява от едно и също семейство от 1886 г. насам, съчетавайки както модерното и традицията в превъзходния си СПА център.

Сен Жан д'Арв, Франция

Това е идеалният ски курорт, ако търсите автентичност, приветливост и достъп до една от най-големите ски зони: Les Sybelles.

Ще бъдете съблазнени от очарованието на това планинско село и неговия привилегирован достъп до повече от 135 писти за всички нива - от начинаещи до професионалисти. Курортът е подходящ и за семейства с много дейности за най-малките.

Тарвизио, Италия

Този международен курорт( се намира в Северна Италия, на границата й с Австрия и Италия, като това е може би едно от най-красивите планински села в света. Повлиян от австрийските и словенските си гранични съседи, Тарвизио е различен поради тази тройна идентичност.