Искате ли децата ви да играят на чист въздух, а вие да работите сред природата?

Оказва се, че е напълно възможно, при това на достъпна цена.

Само преди дни разрешение за ползване получи втората част на един един от най-популярните и добре работещи комплекси в Боровец - Borovets Gardens. Това съобщават от BULGARIAN PROPERTIES, компанията, която е ангажирана с продажбата на жилища в комплекса.

Borovets Gardens е идеалното място за щастливи мигове сред природата – ски през зимата и туризъм през всички сезони. Borovets Gardens 2 дава възможност да притежавате свое собствено жилище и едновременно с това да ползвате удобствата на един луксозен хотел.

Комплексът е идеалното убежище за отдих сред прохладата и спокойствието на иглолистни гори, поляни, осеяни с цветя и билки, многобройни езера и заснежени върхове.

Отправна точка за много туристически маршрути и излети в Рила планина, локацията предлага и отлични условия за любителите на колоезденето, скалното катерене и алпинизма.

За продан се предлагат студиа, двустайни и тристайни апартаменти, като цените на квадратен метър от 557 евро са под средните за Боровец. Цената на студиата започва от 29 562 евро, а на жилищата с две или три стаи – от 38 714 и 47 090 евро.

Новото строителство ще бъде хит и през 2021. Кои са топ комплексите в СофияДнес ще ви представим седем впечатляващи имотни проекта, предлагани ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES

Всеки апартамент има дневна, ориентирана към най-благоприятната посока и изключителна гледка към Рила и боровата гора, както и спални, позиционирани в по-тихите зони.

В рамките на комплекса има функциониращи: басейн, спа зона, детски клуб, ресторант и лоби бар.

Собствениците на жилища в Боровец могат да се възползват и от високото търсене на имоти под наем, като по този начин реализират доходност от инвестицията си. За тази цел комплексът предлага целогодишно управление и поддръжка.

Можете да разгледате повече за Borovets Gardens 2 на страницата на BULGARIAN PROPERTIES. Имотите се предлагат без комисионна от купувача.

Силен интерес към селски имоти на цени от 20 до 50 хил. евро20% ръст в продажбите на селски имоти през 2020 г.