Лейди Гага отново е щастлива.

Двата откраднати френски булдога на певицата, отвлечени при въоръжен грабеж в средата на седмицата, бяха намерени и предадени вчера в полицейски участък в Лос Анджелис, а след това и на представители на звездата.

Това съобщи БТА, цитирайки полицейски говорител, направил изявление пред Ройтерс.

Около 18 ч. вчера кучетата са били доведени от жена в полицейски участък близо до централната част на града, каза капитан Джонатан Типет, началник на елитния отдел за разследване на грабежи и убийства.

Представители на Лейди Гага и детективи са отишли в участъка и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци. Жената, довела кучетата, не е свързана с кражбата им, уточни капитан Типет. Но не е ясно как булдозите са се оказали при нея.

Човекът, който разхождал кучетата на Лейди Гага - Райън Фишър, е бил прострелян веднъж. На видеоматериал се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с Фишър, той оказва съпротива, след това единият вади оръжие и стреля веднъж, преди да избяга с две от кучетата.

На видеото се чува как Фишър казва, че е прострелян в гърдите. Капитан Типет заяви, че се очаква служителят на Лейди Гага да се възстанови, предаде Асошиейтед прес.

Най-скъпите породи кучета Красиви, разкошни и претенциозни за обгрижване

Вчера певицата повтори, че дава награда от 500 000 долара за отвлечените Коджи и Густав. В пост в Instagram Лейди Гага написа: "Продължавам да те обичам, Райън Фишър, ти рискува живота си, за да се бориш за нашето семейство. Ти завинаги оставаш герой".

В момента Лейди Гага е в Рим, където снима филм.

Третото куче на певицата - Мис Ейша, избяга от крадците и след това било намерено и върнато.