Ричард Брансън е готов да ви посрещне на новия си частен остров.

Москито (от комар на английски) ще бъде открит тази пролет, съобщава T+L.

След като повече от 30 години остров Некер е негов дом, Брансън придоби и съседния остров през 2007 г.

Най-накрая той е готов да посрещне първите си посетители.

Разположен на 0.5 кв. км идилична островна земя и само на 3 км от Некер, в момента Mоскито е дом на 11-стайното имение Брансън - частния дом на милиардера.

Този имот скоро ще се превърне в първото от всички имения на острова, давани под наем.

"Въпреки името си, остров Москито не се различава от останалите Британски Вирджински острови, когато става въпрос за летящите същества, които можете да срещнете", се казва на сайта на райското парче земя.

"Първата печатна препратка към острова го обозначава като Мускета. Към средата на XIX век името е еволюирало до Москито."

Най-луксозните острови на земятаНито един от тях няма да ви разочарова.

Малък курорт и ресторант се намират на острова от средата на 60-те до началото на 2000-те, когато Брансън купува имота и започва да го развива през 2010 г.

Продадени са парцели на малък брой собственици, което го прави „най-ексклузивното сдружение на собствениците на жилища в света“.

Що се отнася до това какво ще можете да резервирате скоро, имението Брансън ще е налично за настаняване още през тази година.

Отвъд вилата гостите могат да се отпуснат в зоните за отдих, включително център за водни спортове, къща на плажа, инфинити басейн и бар, тенис павилион и заведения за хранене.

Цените за резервиране на всички 11 стаи, в които могат да се настанят до 22 души, започват от 25 000 долара.