Роднини и познати тъжат за смъртта на Тейлър Кале - жителка на Сан Диего, която загина при странен инцидент дни преди своя 30-и рожден ден.

По информация на San Diego Tribune, Кале е била убита в неделя вечерта, когато мъж, който искал да се самоубие, скочил от деветия етаж на паркинг сграда и паднал върху нея.

Инцидентът е станал, докато Кале се разхождала по улицата със своя приятел. Според местните власти тя е починала около 15 минути, след като мъжът е паднал върху нея.

Мъжът е в 20-те си години и е бил забелязан да влиза в паркинг сградата, след което е видян да виси от тераса. Той е бил транспортиран до болница и е починал по-малко от час, след като е скочил от сградата.

Мъж се самоуби заради липса на секс, арестуваха вдовицата муМъж посегна на живота си заради липса на секс, а властите арестуваха вдовицата му

Мъжът, който е бил с Кале, не е пострадал.

Кале, която е родена в Сан Диего, се мести за кратко в Чикаго, но след това се връща в родния си град, за да се грижи за баща си, който се възстановявал след операция, пише Complex.