Да купя имот или да изчакам? Ще продължи ли поскъпването на жилищата в големите градове?

Какви са новите тенденции в търсенето на имоти в страната? Кои са основните купувачи и причини за рекордния брой сделки у нас?

Отговорите на тези и на още много други въпроси ще търсим от участниците в панел Имоти на едно от най-големите икономически събития в страната – Шумът на парите.

По време на дискусията подробно ще се спрем на състоянието на имотния пазар в трите най-големи градове на страната – София, Пловдив и Варна.

12-о издание на форума ще се състои на 2 и 3 юни, а имотната дискусия ще е с начало 12 часа във втория ден на събитието.

Модератор на панела, както и в предходната година, ще е Иван Велков, председател на ФИАБЦИ България и БГФМА, член на УС на БСК.

Сред участниците личат имената както на добре познати лица за нашата аудитория, така и на няколко дебютанта.

Управляващият партньор на Colliers Иглика Йорданова ще вземе участие в събитието за втори път в неговата история, докато дебют ще направят инж. Пламен Андреев, управител на Планекс Инвест, търговският директор на ARCO REAL ESTATE Иван Козаров и управителят на IDEA Home Ивайло Митев.

Сред панелистите личат имената на изпълнителния директор на ЕРА България Антон Андонов, както и представители на ЕОС Матрикс и финансиращата компания LENO.

Шумът на парите 2021 г. ще се излъчи на сайта Profit.bg, във Facebook страниците на Profit.bg и Novini.bg, както и в YouTube.

Шумът на парите 2021 се организира с подкрепата на Аларик Кепитъл, Пощенска банка, Капман, Уникредит Булбанк, Mastercard, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Българо-американска кредитна банка, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, Samsung, Luximmo и LENO.

Повече ще научите от Profit.bg, както и от страницата на събитието във Facebook.