Защо все повече финансови институции затварят физическите си клонове?

Какво се промени след влизането ни в чакалнята на еврозоната? Лихвите по кредитите – ще продължи ли спадът?

Какво ще се случи след кредитната ваканция у нас? Дигитални портфейли – какво да очакваме през 2021 г.?

Това са само част от въпросите, на които лекторите в панел Банки от 12-о издание на Шумът на парите ще отговорят тази година. Дискусията дава началото на втория ден от събитието, което ще се проведе на 2 и 3 юни 2021 г.

Участниците ще вземат отношение и относно пазара на имоти в страната, както и възможността за рефинансиране на кредити в условията на пандемия.

Кой ще участва в дискусията?

Част от банкерите от водещите трезори в страната ще вземат участие в дискусията, която е с начален час 9.30. На разположение за въпроси и от страна на аудиторията на Profit.bg ще са представители на УниКредит Булбанк, Обединена Българска банка, Пощенска банка, Българо-американска кредитна банка и Ти Би Ай Банк.

Нарастналият обем от безконтактни плащания, бъдещето на мобилните разплащания и порфейли пък ще обсъдим с Mastercard.

Изпълнителният директор на Кредит Център Тихомир Тошев ще е модератор на дискусията, като той е единственият участник в историята на Шумът на парите с присъствие във всичките му издания.

Мениджър на водещ европейски инвестиционен фонд идва на Шумът на паритеПанелът

Шумът на парите 2021 се организира с подкрепата на Аларик Кепитъл, Пощенска банка, Капман, Уникредит Булбанк, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, БАКБ и Schneider Electric.

Повече ще научите от Profit.bg, както и от страницата на събитието във Facebook.