Kalesma Mykonos - един от най-очакваните нови хотели в Гърция, отвори врати на 20 май, само няколко дни след като страната започна да приема туристи.

Предлагащ само апартаменти, хотелът разполага с едни от най-луксозните помещения за настаняване на Миконос. Всеки от неговите 27 апартамента се допълва от инфинити басейн, гледащ към осеяния с яхти залив Орнос.

Имотът едновременно прегръща местната култура и се отклонява от нея, а общите пространства, от ресторант Pere Ubu до салона Aloni, имат за цел да събудят чувство за общност, докато апартаментите предлагат пълно уединение и романтична атмосфера.

Хотелиерите, стоящи зад проекта - включително този, чието семейство е собственик на земята, върху която е изграден Kalesma, повече от 100 години, си поставят за цел всеки сантиметър от пространството да носи усещане за пищна Гърция.

Дизайнът, изпълнен от K-Studios и Studio Bonarchi, модернизира класическия бяло-син цикладски стил.

Колкото и да се развихрите на острова през нощта, Kalesma е спокоен оазис, в който да се приберете за почивка.

Зашеметяващите френски врати на апартаментите ви позволяват да лежите в леглото и да се наслаждавате на удивителна гледка.

Миконос отдавна е известен като купонджийски остров, като търсещите забавления могат да ги открият през цялото денонощие. Но появата на петзвездни хотели и кулинарни таланти го превръща не само в място за луксозно бягство от ежедневиено, но и в кулинарна дестинация.

Pere Ubu - ресторантът на Kalesma, предлага иновативно меню, фокусирано върху морските дарове, както и невероятни вина и коктейли, идеално съчетаващи се със залеза, видим от салона Aloni.

Ако в плановете ви влизат не само излежаване до басейна и обилни пиршества, то веселият и услужлив персонал на хотела организира трансфери из острова за обяд, вечеря, плаж или други приключения.

10 места, които да посетите, преди да навършите 40 г.Всяко от тях носи уникално изживяване