Това са 10-те най-горещи нови хотели на планетата, класирани от читателите на Tripadvisor в тагодишните Travellers' Choice Awards.

Класацията е съставена благодарение на алгоритъм, подбиращ хотели, които не са част от голяма верига, отворили врати след 1 юли 2019 г. и получили голям брой положителни отзиви и оценки.

Вижте ги, представени от Daily Mail:

10. The Rockaway Hotel, Ню Йорк, САЩ

Искате ли да видите Ню Йорк от различен ъгъл? Стаите в това "градско плажно бягство", разположено на Rockaway Beach, са проектирани да бъдат шикозни, крайбрежни отстъпления, като предлагат гледка към Атлантическия океан, залива Ямайка и хоризонта на Манхатън.

9. Ace Hotel Kyoto, Киото, Япония

Разположен в културния епицентър на Япония, този очарователен имот представлява „частична историческа структура, която някога е била дом на любима телефонна компания“, разкрива Tripadvisor. Неговото фоайе разполага със специална художествена галерия.

8. Mandarin Eastville Hotel, Патая, Тайланд

Стаите се отличават с елегантни нотки на ориенталското дзен изкуство и класическия западен стил, с декор, предназначен да подмогне релаксацията на гостите.

7. Emeline Hotel, Чарлстън, САЩ

Този четиризвезден имот, сгушен сред калдъръмени улички и ярко оцветени редови къщи в историческия квартал на Чарлстън, „осигурява топло посрещане“ за гостите. Това е умно и обмислено проектирано място за настаняване, създадено за любопитния пътешественик. Стаите са „допълнени със съвременни щрихи“.

Турският курорт, сравняван с Миконос и Сен ТропеНамира се в югозападната част на Турция и има излаз на Бяло море

6. Oludeniz Blu Luxury Unique Hotel, Йолюдениз, Турция

Изключително обслужване на клиентите е сред плюсовете на този турски имот, разположен в курортното село Йолюдениз и предлагащ луксозни стаи със собствен басейн.

5. Hotel Bidaia, Сан Себастиан, Испания

Този хотел, обяснява Tripadvisor, датира от 1912 г. и се намира в уникална вила в централния квартал на Сан Себастиан. Историята на имота се пренася във всяка стая чрез оригиналните материали, използвани в интериора й.

4. Peridot Grand Hotel & Spa by AIRA, Ханой, Виетнам

Инфинити басейн допринася за това петзвездният бутиков хотел в Стария квартал на Ханой да бъде „оазис на спокойствието“. Tripadvisor подчертава, че имотът „се откроява като артистично и градско шикозно място, съчетаващо природни елементи и изтънчен лукс със завладяващо величие и безкомпромисно обслужване“.

3. Anttunina Pousada E Spa, Марагоджи, Бразилия

Този имот в Североизточна Бразилия е „разположен на най-красивия плаж“ със спокойни, кристално чисти води. Гостите отсядат в бунгала, които включват отопляем плувен басейн и джакузи.

2. Аrnameki, Санторини, Гърция

Сцена от филм или пощенска картичка- така Tripadvisor описва този луксозен бутиков имот, разположен на скала на най-мистичния вулканичен остров в Гърция.

1. Arinna Cappadocia Hotel, Гьореме, Турция

Най-горещият нов хотел е зашеметяваща луксозна пещера с 10 стаи, в която, според Tripadvisor, туристите се изпълват с вълнение. Някои от помещенията са истински пещерни стаи, а други каменни, като предлагат невероятен изглед към град Гьореме и балоните му.