48-годишен мъж е обвинен, че е похарчил инвестиция от 1.3 млн. долара, която семейна двойка му предоставя, за покупката на онлайн стриптийз, пише The News&Observer.

Маниш Синг от Мериленд ще трябва да излежи 3 години и 4 месеца в затвора, след като се призна за виновен в обвинението за кражба и измама.

Съдът постанови, че Синг ще трябва да възстанови 1.26 млн. долара, както конфискува и луксозния му автомобил Lexus.

Той получил въпросната сума, за да използва контактите си и да създаде високотехнологична текстилна компания. Вместо това Синг използвал 900 000 долара от тези средства за бакшиши на екзотични танцьорки, които гледал на живо през сайта myfreecams.

Как пандемията ще промени стриптийз клубоветеЗасега все още не е ясно как световната пандемия ще се отрази на живота ни в бъдеще, но има една форма на забавление, която може да бъде променена завинаги

С останалите средства той платил наема си, купил нов автомобил и върнал пари на родителите си, които им дължал заради същия този уебсайт.

Адвокатите на Синг поискаха не повече от 2 години затвор, тъй като клиентът им е с чисто съдебно минало. След като чу присъдата си, той каза, че основният му приоритет ще е да върне парите на семейството.