Виждали ли сте снимки на Ким Кардашиян на летището с възглавница?

Или сте чували за пътници, които си носят уред за бавно готвене, за да приготвят храна в хотелската си стая?

И ако на някои места е разрешено пренасянето на тенджери и тигани, има неща, които трудно минават през митница. Като мъртва акула, живи гълъби или упоено тигърче.

Факт е, че има толкова много незаконни и направо невъобразими неща, които пътниците се опитват да прекарат покрай охраната на летищата. От американската асоциация (TSА) дори са направили акаунт в Instagram, за да споделят тези странни неща.

Изкуствен човешки труп

През 2016 г. TSA намира труп на международното летище в Атланта. Nubbin е реквизит от филма Texas Chainsaw Massacre 2. Обзалагаме се, че никога не бихте искали да седите до такъв пътник.

Стюардеса разказва какво наистина се случва на борда на частните самолетиОт секс с тайни любовници и прелъстяване от шефа до полагането на грижи за двуезичeн папагал

Гребен - ножче

Този април на международното летище в Бостън служителите по сигурност са намерили красив розов гребен. Това е скрит нож, какъвто не е позволено да се носи в ръчния багаж.

Гигантско мече

Преди пет години служителите на международното летище в Лос Анджелис отказаха да пуснат симпатичен плюшен, но огромен мечок - пътник през охраната. Било е ужасно тъжна ситуация.

Бебе акула

Това се случва на международното летище Сиракуза Ханкок в Ню Йорк. Бебе акула е намерено в ръчен багаж миналата година и разбира се, е конфискувано.

Реплика на бомба

Не се допускат истински бомби и експлозиви, това е очевидно. Но заедно с това не се разрешават и реплики.

Щурмова пушка

На международното летище в Нюарк Либърти полицаите хванаха щурмова пушка и боеприпаси, скрити под хастара на чекирана чанта. Те са незаконни в Ню Джърси, така че не само са били иззети, но и пътниците са арестувани.

Котка

Пътник се опита да транспортира котката си в чекирана чанта. За щастие, тя е намерена и спасена от офицер на международното летище Ери в Пенсилвания.

Зареден пистолет

Обезпокоително е, че толкова много хора се опитват да носят заредени пистолети в ръчния си багаж. Те не успяват, но това откровено е пренебрегване на правилата и безопасността.

Пет луди неща, които стюардесите са видели по време на полетНякои пътници са способни на изненадващи неща

Персонализирана секира

Младоженец носи малка брадвичка в чантата си за чекиране. На нея е изписано неговото име и датата на сватбата. Ако някой ви даде такъв смъртоносен подарък, опаковайте го в куфара или го оставете.