В едно от последните си интервюта Дуейн „Скалата“ Джонсън казва, че е наясно с факта, че в скоро време може да стане милиардер.

49-годишният актьор, продуцент и бизнесмен е попитан дали иска да стане милиардер, като отговаря положително: „Да, за Бога, разбира се!“.

Говорейки пред Vanuty Fair, Джонсън признава, че е наясно с това какви са оценките на бизнесите му и каква е тяхната траектория. Нека вземем за пример Teremana - неговия текила бранд.

Джордж Клуни продаде своята марка текила за 1 млрд. долара. Тогава той продаваше по 150 000 – 175 000 кашона от по 12 броя. Днес нашите продажби възлизат на около 600 000 кашона на година, казва Скалата.

„Лесно може да оцените стойността на компанията и бранда ни“, допълва той.

Teremana Теquila е съоснована през март 2020 г. от Дани Гарсия и Кен Остин.

10 странни правила, на които Скалата дължи успеха си В колко филма се е снимал Дуейн Джонсън? Отговорът към днешна дата е 104


Освен текилата и продуцентската компания Seven Bucks, Джонсън изкарва пари и от собствена колекция дрехи, разработен с Under Armour, спортна напитка със Zoa, филми и телевизионни предавания.

„Аз съм индустриалец, предприемач и бизнесмен“, казва Скалата. Харесва ми да изграждам даден продукт от нулата, допълва още той.

Дуейн Джонсън запази лидерската позиция сред най-добре печелещите актьори в класацията на Forbes, след като увеличи банковите си сметки с 87.5 млн. долара през 2020 г. Година по-рано той спечели 89.4 млн. долара.