Още при дебюта си през 2015 г. Four Seasons постави стандарта за ултралуксозни пътувания с частен самолет.

Наскоро компанията обяви плановете си за 2023 г., които включват няколко предизвикателни пътувания, които ще направят щастливи 48 гости.

А успехът на пътуванията на Four Seasons през 2022 г. е нещо, което трябва да се случи – три са разпродадени и за едно има само няколко свободни места, които заинтересованите пътници трябва да резервират бързо, съветва T+L.

Пътуването 2023 African Wonders елиминира всички неприятности, които е възможно да срещнете дори с първокласни екипи за сафари, като предлага на гостите достъп до най-доброто от дивата природа на борда на частния самолет.

То стартира в Атина, след което се отправя към пирамидите в Гиза за еднодневна екскурзия, преди да отлети за Африка. Сафарито започва с осветена с факли вечеря под звездите в Серенгети. След като посетите Национален парк Серенгети, ще се отправите към Мавриций, за да разгледате девствените води и коралови рифове.

Следва пътуване до Руанда за променящ живота поход с горилите заедно с учените, които се грижат за тях. И накрая, има еднодневна екскурзия до гръмотевичния водопад Виктория в Замбия по пътя за Йоханесбург, Южна Африка. Това пътуване е идеално за семейства и се провежда през лятната ваканция от 1 до 13 август 2023 г.

Four Seasons също така отново предлага най-дългото си пътуване - Timeless Encounters, което предлага на гостите обиколка на света за 24 дни. Пътуването започва на Хаваите и завършва в Англия, като спира в приказни градове и отдалечени дестинации, докато самолетът обикаля земното кълбо.

Ще танцувате хула в Хавай, ще се гмуркате с шнорхел край рифовете и атолите на Бора Бора и ще видите величествената опера в Сидни, преди да отлетите до Бали, Индонезия и Чианг Май, Тайланд, за да изследвате древни култури и история.

По пътя от изток на запад има еднодневна екскурзия до Тадж Махал, за да видите символа на вечната любов, преди да спрете в Дубай. Пътуването завършва в Европа с посещение на културните столици Флоренция и Лондон. Ще се проведе от 17 април до 10 май 2023 г.

Любителите на културата ще искат да резервират място за пътуването International Intrigue, което се фокусира върху невероятни преживявания във всяка дестинация. То започва в Сиатъл, след което се отправя към Киото, Япония, и Хой Ан, Виетнам, където гостите могат да научат историята на самураите и да посетят древни места.

Отпуснете се на Малдивите и вижте невероятния морски живот, преди да се отправите към Серенгети и Маракеш. Пътуването тръгва към Будапеща и Санкт Петербург, Русия, преди да завърши в Париж. То стартира на 3 март и приключва на 23 март 2023 г.

Околосветските круизи, които се разпродават за година напред Блокираните на сушата от повече от година почитатели на круизите се опитват да наваксат с многомесечни околосветски пътешествия, които струват стотици хиляди долари

През 2022 г. за Four Seasons ще дебютира нов, персонализиран самолет Airbus A321LRneo, който е създаден в отговор на отзивите на клиентите от предишните им пътувания. Разполага с 48 седалки, всяка от които е изработена ръчно от мека като масло италианска кожа. Те се свалят до пълно легнало положение, ако искате да си починете.

Машината разполага и със салон, в който можете да се насладите на възхитителни лакомства, създадени от бордовия готвач, да си вземете едно питие или просто да изпънете краката си. Four Seasons също така ще доведе занаятчии на борда за семинари и образователни демонстрации, което ще накара времето ви във въздуха да отлети твърде бързо.