Круизните кораби все по-усърдно се опитват да се надминат един друг с огромните възможности за развлечения, които предлагат в морето.

Водната пързалка Ocean Loops на Norwegian Cruise Lines, например, е впечатляващо изживяване с двоен кръг, което се спуска надолу от горната палуба и стърчи над океана, преди да се завърти обратно над кораба.

Видеоклип в TikTok на туристически агент @YMGTravels обаче се превърна в хит в събота, показвайки как пътник се заклещва в частта на пързалката, стърчаща над вълните, съобщава Independent.

Видеото, което има повече от 15 милиона гледания за четири дни, можете да видите под статията.

Крава-беглец с хъс за забавления се заклещи на водна пързалка (видео)Крава избяга от ранчо за добитък в Бразилия, заклещвайки се на водна пързалка в близкия курорт

„Щях да получа паник атака“, пише един от коментиращите, докато друг казва: „Сърдечният ми ритъм се ускори, гледайки това. Заседнал в прозрачна тръба над океана... НЕ!!!”

За щастие, според свидетели, жената е била спасена бързо от екипа на кораба.

„Дамата не беше заседнала във водната пързалка за дълго“, казва пред Fox News туристическият агент, който стои зад акаунта на YMG Travels в TikTok. „Има странична врата за пързалката и тя веднага излезе от нея.“

Norwegian Cruise Line предлага Ocean Loops на няколко от своите плавателни съдове, но заглавието към видеото предполага, че инцидентът се е случил на Norwegian Encore.