Казват, че размерът няма значение, но е трудно да не се впечатлите от тези огромни нови бунгала над водата на Малдивите.

Те не са най-големите - тази чест се пада на частния резерват от 1 700 квадратни метра Gili Lankanfushi, но се твърди, чe са най-големите двустайни вили, под които се плискат водите на океана.

Бунгалата приемат посетители от този месец в Soneva Fushi, като вилите с една спалня обхващат 583 квадратни метра, а тези с две спални покриват 856 квадратни метра, посочва Daily Mail.

Всяко едно от осемте нови бунгала може да се похвали с 19-метрова водна пързалка, която се потапя директно в океана, както и с прибиращ се покрив - който се плъзга обратно над основното легло, за да разкрие слънчево небе или осветени от звезди нощи.

Бунгалата разполагат още с частен плувен басейн и стъклен под, така че гостите да имат поглед към обитателите на океана.

Според Soneva Fushi те предлагат просторна всекидневна зона, както и голяма веранда и баня на открито с директен достъп до морето.

Те също така имат и обширно горно ниво с трапезария.

Естествените и устойчиви дървени панели преобладават в интериора, а цветовата палитра се състои от светлосини, зелени и бежови цветове.

Според курорта „просторните интериорни и екстериорни жилищни пространства правят вилите идеални за семейства“.

Най-безопасните страни в света в случай на апокалипсисУчените определиха най-безопасните страни в света в случай на апокалипсис

Детската стая е разположена в задната част на родителската спалня, а всяка от стаите във водните бунгала може да бъде заключена, за да се гарантира, че са безопасни и подходящи за малчугани от всички възрасти.

В добавка, те са издигнати достатъчно високо над океана, така че вълните да не се разбиват в долната им част, което намалява шума и вибрациите.

За стените е използван рециклиран стиропор като изолация, което помага да се запази прохладен интериорът и служи за заглушаване на звука на вятъра и вълните.

Цената на една нощувка във вила с една спалня започва от 2952 долара, докато в тази с две спални започва от 7 336 долара.