Пътуването може не само да промени човек, но да промени и света.

Точно това е проектирано да прави ROAR AFRICA Emirates Executive Private Jet Safari.

Наречено „най-великото сафари на земята“, всеки, който е имал късмета да се присъедини към луксозното екологично приключение, може да го опише като преживяване за цял живот.

От частния самолет, който е единственото средство за международен транспорт по време на пътуването, до внимателно подготвен маршрут от африкански преживявания, включително водопада Виктория в Зимбабве (едно от седемте природни чудеса на света) и посещение на тропическа гора за среща с редките и величествени планински горили, 12-дневното пътуване е наистина незабравимо.

Разбира се, подобна екстравагантност не е евтина. Сумата възлиза на невероятните 125 000 долара, но предприелите го казват, че „струва десет пъти повече“, пише Daily Mail.

Пътуването се организира веднъж годишно само за 10 души, като се провежда през август - най-доброто време за наблюдение на дивата природа.

Това обаче не е групово преживяване. Всеки пътник получава свой собствен Land Rover във всяка дестинация, а техните индивидуални желания и нужди се задоволяват от ROAR AFRICA.

Тъй като първоначалното пътуване през август 2022 г. е разпродадено, компанията осигурява още едно пътешествие през тази година, което ще се проведе по-рано през същия месец.

Най-пищното африканско приключение е под безупречната оркестрация на главния изпълнителен директор и основател на ROAR AFRICA Дебора Калмайер. „Обещавам ви променящо живота пътешествие с голяма страст и смисъл“, казва тя пред Daily Mail.

С невероятна проницателност и познания, с които може да разполага само местен, нейното сафари предлага на клиентите несравним достъп до най-добрите съкровища на Африка. Дебора и нейният изцяло африкански екип проектират грандиозен маршрут.

Епично пътуване: пет африкански страни за девет дниСлоновете и биволите не се притесняват от преминаване на граници и роуминг такси, така че защо трябва да го правите и вие?

„Това автентично преживяване задава нова парадигма в ултралуксозните приключения и устойчивите пътувания и също така е силен катализатор за промяна“, казва тя.

Пътуването започва на 10 август с нощувка в петзвездния хотел Bvlgari в Дубай. Оттам гостите се качват на частният самолет Emirates A319, създаден за пътници, които искат да преминат „отвъд първа класа“.

Мащината разполага с 10 самостоятелни апартамента, мини барове, просторен салон и кабинен екипаж, ангажиран да предоставя изключително персонално обслужване. Гостите могат да се насладят на разкошни изискани ястия и ексклузивни вина, както и на до 1600 канала за забавление.

Маршрутът включва посещение на горилите в Национален парк Вулкани от 11 август до 14 август, наслаждение на красотата на водопадите Виктория от 14 август до 16 август, сафари по делтата на Окаванго от 16 август до 19 август и посещение на триъгълника Мара от 19 до 22 август.