Канкун и Ривиера Мая невинаги създават асоциации със спокойствие и уединение, но точно това ще откриете в луксозния курорт Banyan Tree Mayakoba.

Миналата година имотът претърпя разширение на стойност 50 млн. долара, сдобивайки се с 34 нови апартамента на плажа.

Ексклузивният еко курорт предлага и седем грандиозни вили над водата, разположени в лагуна, като всяка може да се похвали със самостоятелни басейни на покрива.

Сгушени в мангровите гори над чистата сладководна лагуна, вилите на две нива разполагат с 220 квадратни метра вътрешно и външно пространство, предлагайки на гостите си много уединение и феноменални удобства.

Резиденциите с една спалня се отличават с отворено оформление и френски врати, пропускащи много светлина и позволяващи на почиващите да се насладят на зашеметяващите гледки към залеза от комфорта на леглото си.

Плаващ петзвезден хотел в Дубай ще предлага подвижни луксозни вили (снимки)Единствен по рода си петзвезден курорт, позициониран до плажа Джумейра в Дубай, ще отвори врати през 2023 г.

Известният мексикански архитект Сордо Мадалено, който ръководи ремонта на Banyan Tree Mayakoba, използва органични материали, като дърво и камък (двойните мивки за баня са майсторски издълбани в естествен камък), за да внесе ведра и уютна атмосфера във вилите.

Откритата веранда на покрива разполага с отопляем инфинити басейн с изглед към лагуната, шикозна външна вана и много място за слънчеви бани.

Вилите са разположени достатъчно далеч от центъра на курорта, за да се осигури максимално уединение, но също така са на пешеходно разстояние (или на кратко пътуване с голф количка) от плажа, както и от ресторантите и спа центъра на Banyan Tree.

Гостите на курорта могат да се насладят на множество водни активности, както и на голф игрището El Camaleón.

Цените на нощувка в новите вили започват от 2 669 долара.