Екипът на Profit.bg ще ви запознае в следващите дни с лекторите в Шумът на парите 2022.

Стартираме с представител на един от най-динамичните и печеливши сектори у нас - имотния, който е във фокуса на общественото внимание.

Евгени Василев ръководи ARCO REAL ESTATE България от 2008 г. Преди 2008 г. заема различни управленски длъжности в сферата на недвижимите имоти, инвестиционното посредничество и обществените поръчки. От 2016 г. е член на "УС на Национално сдружение недвижими имоти”, България.

Средното си образование е завършил в руската гимназия „А.С.Пушкин”, като след това придобива последователно няколко магистърски степени в Университета за национално и световно стопанство: магистър по маркетинг и мениджмънт, магистър по туризъм, магистър по бизнес с недвижими имоти.

Освен това Евгени Василев е лицензиран брокер на Софийска стокова борса, както и лицензиран оценител на недвижими имоти. Свободно владее английски и руски език, притежава основни познания по испански, италиански и арабски език. Женен, с три деца.

Темите, които управителят на Arco Real Estate ще засегне по време на участието си в панел Имоти, са:

 • Ефекти от войната за пазара на недвижими имоти в България
 • Ще продължат ли да растат цените на имотите у нас?
 • На какво се дължи ръстът на цените и наблюдава ли се дисбаланс на пазара?
 • Достъпност на жилищата в София спрямо европейските столици
 • Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

  Повече информация и програмата ще откриете тук.

  Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

  Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.