Какво се случи на имотния пазар от началото на 2022 г.?

Какви са очакванията за остатъка от годината?

Тези теми ще засегне по време на панел Имоти, част от Шумът на парите 2022, председателят на УС на Национално Сдружение Недвижими Имоти Добромир Ганев.

Имотната дискусия е със стартов час 16.50 на 7 юни. Участниците в нея ще акцентират върху въпроси, касаещи поскъпването на имотите у нас, какво и къде се строи в страната, развитието на градовете и други.

Кой е Добромир Ганев?

Добромир Ганев е магистър на Икономически университет – Варна по специалност Икономика на индустрията. Специализира Международна търговия и бизнес развитие към Института за специализации към Land O Lakes-Mineapolis-St.Paul-USA.

Ганев притежава CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA - международен специалист в сферата на недвижимите имоти, както и SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти.

От 1993 г. е в бизнеса с недвижими имоти. Основава и управлява водещи компании в сектора – Форос, Sollers Solutions, DG Investments и др.

Днес Добромир Ганев е председател на УС на Национално Сдружение Недвижими Имоти. Заместник-председател на УС на НСНИ за мандати 2012-2014 г., 2014-2016 г., и 2016г.-2018 г.

Той е учредител и член на УС на Асоциацията на франчайзите в България и учредител на Национална асоциация за защита на потребителите.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.