Как се промениха предпочитанията на потребителите през последните години?

Започна ли изкуственият интелект да пазарува вместо нас?

Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в новия панел E-Commerce на Шумът на парите 2022.

Стартирайки в 15.10 ч. на 7 юни, той ще представи мненията на експертите и относно дигиталните портфейли и сигурността на онлайн пазаруването.

Главният изпълнителен директор на TBIBuy Денис Горбунов пък ще запознае публиката с темите:

 • изграждане на екосистеми за пазаруване;
 • суперприложенията като тенденция;
 • бъдещето на пазаруването;
 • мобилни платформи и как се изгражда all-in-one приложение за пазаруване.
 • Денис Горбунов е главен изпълнителен директор на TBIBuy – иновативна мобилна платформа, която цели да промени начина, по който пазаруваме и изграждаме лоялност към широка мрежа от търговци и брандове.

  Денис има повече от 15 години опит в банковия и финансов сектор, а към днешна дата оглавява екипа на TBI Buy, който вече наброява над 100 млади и амбициозни специалисти.

  Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

  Повече информация и програмата ще откриете тук.

  Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

  Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.