Как иновациите могат да бъдат устойчиви и да направят бизнеса по-гъвкав срещу бъдещи кризи и външни влияния? Могат ли технологиите да заменят хората и в кои дейности?

На тези и други въпроси по време на панел Устойчиво развитие, част от Шумът на парите 2022, ще отговори главният изпълнителен директор на Фронтекс Интернешънъл Лилия Димитрова.

Професионалният ѝ път стартира като маркетинг и търговски мениджър в различни дружества от индустриите ИТ и аутсорсинг. Във финансовия сектор започва да работи през 2014 г. В рамките на 3 години заема различни позиции и е член на Борда на директорите в Провидент Файненшъл България (част от международната група International Personal Finance).

Лилия Димитрова поема длъжността главен изпълнителен директор на Фронтекс Интернешънъл през 2019 г. Тя е и член на Борда на директорите на дружествата от групата. От юни 2019 г. Димитрова е и зам.-председател на Асоциацията за управление на вземанията в България.

Лилия Димитрова има диплома за Магистър по Финанси от УНСС и допълнителна специализация по Стратегически аутсорсинг в Университета в Съсекс, Великобритания.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.